امروز چهارشنبه ۱ آبان ۱۳۹۸
۲۰:۱۵:۵۹ - شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۸
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
تغییرات قیمت مواد خوراکی در اردیبهشت‌ماه
تغییرات قیمت مواد خوراکی در اردیبهشت‌ماه
مرکز آمار متوسط قیمت اقلام خوراکی مناطق شهری در اردیبهشت‌ماه را اعلام کرد که بر این اساس قند و شکر بیشترین افزایش قیمت را نسبت به فروردین‌ماه داشته است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از مرکز آمار، بر اساس نتایج بهدستآمده در اردیبهشتماه ١٣٩٨، بیشترین افزایش قیمت در ماه جاری نسبت به ماه گذشته، مربوط به اقلام «قند» با ٢٥,٦ درصد افزایش، «شکر» با ٢٥ درصد افزایش و «برنج ایرانی درجهیک» با ١٨.٥ درصد افزایش بوده است. در این ماه اقلام «پیاز» (٣٣.٤ درصد)، «خیار» ( ١٨.١ درصد) و «مرغ ماشینی» ( ١٧.٨ درصد) نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشته­اند.

بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل (اردیبهشت ١٣٩٧) مربوط به اقلام «پیاز» با ٣٠٦ درصد افزایش، «رب گوجهفرنگی» با ٢٤٦.٦ درصد افزایش، «سیبزمینی» با ٢٤١.٣ درصد افزایش، «گوجهفرنگی» با ١٨٦.٨ درصد افزایش و «سیبدرختی زرد» با ١٤٢.٧ درصد افزایش است.

۴

انتهای پیام/۴۱۲۹/۴۰۸۳/


منبع :: تغییرات قیمت مواد خوراکی در اردیبهشت‌ماه

خبر فوری  تازه‌ترین تغییرات در سقف، سود و اقساط تسهیلات مسکن

داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
بانک پاارگاد